הפריקליר הינו כלור מוצק 56%(גרנולרי),קל תמס, יישום ידני פשוט או אוטומטי עם בקרה.
קהל יעד מקומי ובינלאומי כגון: בתי אריזה , חממות, צנרת השקיה, משטחים.
• האם לפריקליר יש אישור משרד הבריאות לחיטוי ירקות ופירות?
לפירות וירקות חתוכים עד 100 חל"מ – אישור משרד הבריאות, לטיפול באלטרנריה (ובטבילה לפירות וירקות) – 500 חל"מ אישור משרד החקלאות.
• אלו בתי אריזה בארץ משתמשים בפריקליר? – פרי אור (מהדרין), גלי משה
• כיצד משפיע על רמת ה pH? מה היתרון? – היפוכלוריט מכיל סודה קאוסטית בעודף ולכן הוא מאוד אלקלי . במים המכילים יוני קשים כמו קלציום ומגנזיום קרבונט הם ישקעו כתוצאה מכך ונקבל סתימה של אבנית שעליה נבנה הפילם הביולוגי (סליים או ביופילם).
• מה היתרונות העיקריים על פני היפוכלוריט? – ראה טבלת כלורן מול היפוכלוריט
• לאלו ריכוזי כלור ניתן להגיע בשימוש בפריקליר? – מוהלים לאיזה ריכוז שרוצים, עד 500 חל"מ כאמור, ואף יותר