#16546
איילת
אורח

הפריקליר הינו כלור מוצק 56%(גרנולרי),קל תמס, יישום ידני פשוט או אוטומטי עם בקרה.
קהל יעד מקומי ובינלאומי כגון: בתי אריזה , חממות, צנרת השקיה, משטחים.
• האם לפריקליר יש אישור משרד הבריאות לחיטוי ירקות ופירות?
לפירות וירקות חתוכים עד 100 חל"מ – אישור משרד הבריאות, לטיפול באלטרנריה (ובטבילה לפירות וירקות) – 500 חל"מ אישור משרד החקלאות.
• אלו בתי אריזה בארץ משתמשים בפריקליר? – פרי אור (מהדרין), גלי משה
• כיצד משפיע על רמת ה pH? מה היתרון? – היפוכלוריט מכיל סודה קאוסטית בעודף ולכן הוא מאוד אלקלי . במים המכילים יוני קשים כמו קלציום ומגנזיום קרבונט הם ישקעו כתוצאה מכך ונקבל סתימה של אבנית שעליה נבנה הפילם הביולוגי (סליים או ביופילם).
• מה היתרונות העיקריים על פני היפוכלוריט? – ראה טבלת כלורן מול היפוכלוריט
• לאלו ריכוזי כלור ניתן להגיע בשימוש בפריקליר? – מוהלים לאיזה ריכוז שרוצים, עד 500 חל"מ כאמור, ואף יותר

תמיד לדעת לפני כולם

השארו מעודכנים

השאירו פרטים לקבלת עידכונים למייל

בחירת תחום עניין

כדי להיות תמיד מעודכנים

כדי להיות תמיד מעודכנים