פריקולור

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16541 הגב
    איילת
    אורח

    שלום רב
    אשמח לפרטים על פריקולר -טכנולוגיה להכלרה וחיטוי של פירות וירקות לאחר הקטיף.

    #16546 הגב
    איילת
    אורח

    הפריקליר הינו כלור מוצק 56%(גרנולרי),קל תמס, יישום ידני פשוט או אוטומטי עם בקרה.
    קהל יעד מקומי ובינלאומי כגון: בתי אריזה , חממות, צנרת השקיה, משטחים.
    • האם לפריקליר יש אישור משרד הבריאות לחיטוי ירקות ופירות?
    לפירות וירקות חתוכים עד 100 חל"מ – אישור משרד הבריאות, לטיפול באלטרנריה (ובטבילה לפירות וירקות) – 500 חל"מ אישור משרד החקלאות.
    • אלו בתי אריזה בארץ משתמשים בפריקליר? – פרי אור (מהדרין), גלי משה
    • כיצד משפיע על רמת ה pH? מה היתרון? – היפוכלוריט מכיל סודה קאוסטית בעודף ולכן הוא מאוד אלקלי . במים המכילים יוני קשים כמו קלציום ומגנזיום קרבונט הם ישקעו כתוצאה מכך ונקבל סתימה של אבנית שעליה נבנה הפילם הביולוגי (סליים או ביופילם).
    • מה היתרונות העיקריים על פני היפוכלוריט? – ראה טבלת כלורן מול היפוכלוריט
    • לאלו ריכוזי כלור ניתן להגיע בשימוש בפריקליר? – מוהלים לאיזה ריכוז שרוצים, עד 500 חל"מ כאמור, ואף יותר

    #23827 הגב
    דן
    אורח

    דרושים לעבודה במילוי ומענה על סקרים שישלחו אליכם באימייל, , מדובר על עבודה משרדית קלה שאפשר לבצע גם מהבית, שכר שעתי מתחיל 40 לשעה! + בונוסים שעות עבודה גמישות, פרטים וקורות חיים נא לשלוח לאיימיל – [email protected]

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־פריקולור
פרטים:




הרשמו לניוזלטר

כדי להיות תמיד מעודכנים