טכנולוגיות באמצעות תכונות ייחודיות של תמיסת מים מובנים (אלקטרו מופעלת) מאפשרות לפתור הרבה בעיות בתחומי תעשייה שונים כגון : הייצור החקלאי, משק, עיבוד בתעשייה, טיהור מי השתייה ומים, ועוד דברים רבים בהם מים או תמיסת המים משמשים.
( במים מובנים מעבירים זרם חשמלי דרך המים, אשר משנה את מבנה המים למשך הזמן מסוים, אך אינו משנה את הרכב)
הטכנולוגיה חסרת תקדים מבחינה סביבתית. בתהליך של חשיפה המים הופכים חזרה למים רגילים, שממנו הם התקבלו.
הטכנולוגיה אינה דורשת מודרניזציה משמעותית של הייצור וניתן בקלות להתאים את כל התהליכים הטכנולוגים
עם עלויות יישום מינימליות, טכנולוגיות אלו מספקות הפחתה משמעותית של עלות המוצר בעשרות אחוזים, ואפילו יותר.
העלות של התמיסה היא נמוכה ביותר.
כיום, ישנם יותר מ -20 פרויקטים טכנולוגיים בסיסיים, שתקצירם מובא להלן .
טכנולוגיית אנטי-סמים של התאוששות ושיקום ספורטאים באמצעות תמיסת מים המופעלים באמצעות חשמל (התמיסה)
פרויקט טכנולוגי זה הוא תגובה לא סימטרית לשימוש נרחב בתמריצים שונים בספורט מקצועי. השימוש בתמיסה חשמלית מאפשר לחלוטין לנטוש את שיטות הסמים כתרופה של התאוששות ספורטאים ושיקום פוסט טראומטי
השימוש בתמיסה הזאת- אפשרי בכל צורה שהיא (אוראלי, בצורה של אמבטיות, מקלחת, עיסוי וכו '). השימוש בהם מגרה ביעילות את פעילות המערכת החיסונית של הגוף, משחרר את הסימפטומים של אימון יתר, עייפות, כאבי שרירים, משפר את הנשימה רקמות, מסיר עודף חומצות, משחזר הפוטנציאל אנרגטי ומגביר ביו סינתזה של חלבון בשרירים.
טיפולים עם תמיסת חשמלית משפרים את האנרגיה ומגדילים באופן משמעותי את תוצאות של אתלט בתחרויות.
המים ידידותיים לסביבה ולא מזיקים לבני אדם, כי הם במהירות חוזרים להיות מים רגילים עם יעילות גבוהה והם הרבה יותר זולים מאשר כל תרופה המשמשת למטרות דומות.
תחום החקלאות
טכנולוגיה המאפשרת מליאורציה ידידותית לסביבה ויעילה של קרקעות חומציות עם עלייה ביעילות הייצור של היבול על ידי 2.5-3 פעמים.
גידול צמחים
לפני זריעה מבצעים טיפול בזרעים של כל גידולים עם תמיסת המים במקום רעלים מערכתיים.
בנוסף לאפקט החיטוי, תמיסת המים גורמת להשפעה מגרה על הצמיחה וההתפתחות של צמחים לאורך כל עונת הגידול
אחסון ועיבוד מוצרים חקלאים
שימור ואחסון של תוצרת חקלאית מתאפשר זמן רב ללא שימוש בחומרים משמרים כימיים וניתן לשמור על המאפיינים התזונתיים המקוריים של כל המוצרים החקלאים
הטכנולוגיה המוצעת יכולה להתבצע עבור אחסון לטווח ארוך של ירקות ופירות בכל סוג של אחסון ועבור כל סוגי פירות וירקות.
שיטות הטיפול נבדלות רק במינון הנדרש של תמיסה חשמלית (ריסוס, טבילה וכו ').
זמן האחסון של תפוחים,אגסים, גזרים, תפוחי אדמה, ששומר על צורתם מתארך ב 1-1.5 חודשים.
אופטימיזציה של ייצור המאפייה
– ייצור של מוצרי מאפה באיכות גבוהה מקמח זול ופשוט. ההשפעה מושגת על ידי הגדלת תכולת הגלוטן בקמח ב -2% ואופטימיזציה של תהליכי הכנת הבצק;
– ייצור פסטה באיכות גבוהה מקמח אפייה רגיל. ההשפעה מושגת בשל עלייה משמעותית בכוח הפסטה בעת החלפת מים רגילים עם תמיסת חשמלית
שיפור חומרי בניין מאפשר בעת החלפת מים עם מים מובנים על-ידי חשמל
- ניתן להגדיל את כוחן של אבני הבניין והבלוקים (על ידי 15-20%) מבלי להגדיל את כמות המלט באותו הזמן לקצר את תקופת המיצוק או האשפרה.
- ניתן להגדיל את כוחם של לבנים מסיליקט, לבנים רגילים, ובלוקים חסיני אש עם הפחתה בו זמנית של עלות הייצור ותהליכים טכנולוגיים.על ידי שיפור תכונות, ניתן להפחית את צריכת המים ב -20%, דבר שנותן חיסכון באנרגיה המתאימה במהלך צלייה (מהביל)
משק חיות
ישנם שלושה פרויקטים בתחום בעלי החיים גידול חזירים, עופות ובקר.
כל פרויקט כולל את הסעיפים על השימוש הייחודי של תמיסת מים. השימוש בחיטוי חווה בנוכחות בעלי חיים, ובחיטוי המזון, וכל זאת באמצעות שיטות ידידותיות לסביבה וייחודיות של עיבוד ואחסון מוצרי בעלי חיים ללא קירור, חיטוי שפכים מארגונים ללא שימוש בחומרי הדברה. הפרויקטים מספקים טיפולים לבעלי חיים עם מחלות זיהומיות המוניות.
.
תחום החקלאות
טכנולוגיה המאפשרת מליאורציה ידידותית לסביבה ויעילה של קרקעות חומציות עם עלייה ביעילות הייצור של היבול על ידי 2.5-3 פעמים.
אגב, הטכנולוגיה מאפשרת את השימוש היעיל כמעט בכל מקום, שבו יש נוזלים ולא רק מים (עיבוד הנוזלים על-ידי חשמל)
"דיאוקסידציה" של חלב ויצור מוצרי חלב חדשים
מכיל התפתחויות ייחודיות שאין להן אנלוגים בעולם:
- הורדת חמצון של חלב הוא תהליך ייחודי המאפשר את הסרת חומציות החלב לרמה של חלב טרי ושומר על החומציות ברמה מסוימת במשך זמן רב ללא קירור, אך באותו זמן מגדיל באופן משמעותי את עמידות החום שלה. טיפול בחום של חלב כזה (במהלך רותחים או אידוי) מגדיל את התשואה של המוצר המוגמר של 4-5% בתנאים שווים אחרים.
הטכנולוגיה המוצעת הופכת את החלב הלא תקני המקורי למוצר מעולה בעל יעילות כלכלית גבוהה, ללא סימני "זיוף", המאפיינים את השימוש בכל ריאגנטים כימיים.
- תהליך קבלת גבינת קוטג' באמצעות תמיסה חשמלית
השיטה מאפשרת להשיג גבינת קוטג' של זנים שונים (ללא אנלוגים) בתוך 15-25 דקות
- קבלת מוצרי חלב חדשים
לפרויקט יש טכנולוגיית ייצור של מספר מוצרי חלב ייחודיים
כולל ייצור של סדרה של משקאות מרפא, טוניק ושיקום, אשר עשויים מחלב דל שומן חלקית, המכילים רק סוכרים פשוטים וקבוצה מלאה של חומצות אמינו וחלבונים שמקבלים על ידי הידרוליזה של חלבונים כבדים, בשילוב עם פעילות פיזיולוגית גבוהה.
אלו סוגים של מוצרי חלב, שכרגע, אינם ידועים ליצרנים או הצרכנים ויכולים ליצור נישה חדשה בשוק הרלוונטי
ההמצאה מתייחסת בין היתר לתעשיית המזון, ולייצור הפסטה
(המים שעברו התהליך חשמלי)
המצאה:
שיטה ייצור פסטה, כולל ליטוש בצק מקמח ומי ברז, לאחר עיבוד אלקטרוכימי, המאופיין בכך שהמים המחוממים לטמפרטורה של 55-65oС ומעבירים חשמל עד שהמים יהיה – pH = 8.5-9.5 ו ORP = (- 310) – (-280) mV, והבצק מושר בתכולת לחות של 29.5-31.0%
באופן ניסיוני הוכחנו ההשפעה על המאפיינים של גלוטן ..
השימוש במים עם pH של 8.5-9.5 ORP = -310 -280 mV (catholyte) בייצור פסטה מאפשר לקבל פסטה מקמח הלחם זול ופשוט, דומה באיכות למוצרים מחיטה יקרה
ההמצאה הנוכחית פותרת את הבעיה של פישוט טכנולוגיית הייצור של פסטה עם שיפור בו זמנית של איכותם
הכתבה באדיבות מהנדס החשמל MASTAQ
אפשר לקבל את הפרטים של כותב הכתבה?
מעניין גם אותי
לדעתי יש פה מלא רעיונות והם שגויים
מוגש באתר כביכול רשמי, מדע לא מדוייק וללא סימוכין.
אגב, חשמל משמש לפירוק מולקולת מים לחמצן ומימן.
רנה
אתם מוזמנים להשאיר את הפרטים שלכם למערכת . הכותב יצור אתכם קשר .
[email protected]